do. jun 13th, 2024

Informatiemarkt

Een vast onderdeel van Epic UGM is de centraal gelokaliseerde informatiemarkt in De Meervaart.

Op voordracht van de huidige Epic-ziekenhuizen is een selectie gemaakt van standhouders, waarbij de kwaliteit van leverancier en producten en betrokkenheid bij deze ziekenhuizen de belangrijkste overwegingen zijn.

De foyer van De Meervaart is tijdens deze meeting de Meet & Greet plek met leveranciers. U kunt hier informatie inwinnen over de diverse mogelijkheden en producten die men aan biedt. Het programma biedt tijd om onder het genot van een kopje koffie/thee of een broodje bij hen langs te gaan en u te laten informeren. Verder vinden in de foyer alle cateringmomenten plaats. Wanneer u de workshoprondes volgt u keert altijd terug in de foyer.

Sponsors

Alphatron Medical | Creating flow in healthcare

https://www.alphatronmedical.com/

Alphatron Medical levert oplossingen waardoor zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complete zorgproces. Onze specialisten ontwikkelen daarvoor samen met opdrachtgevers complete oplossingen door slimme toepassing en integratie van hard- en software: Van medische werkplekken en het mobiele zorgstationAMiS tot aan cardiodiagnostiek, PACS, VNA en Healthcare Content Managementsystemen.


Beter Healthcare | Met verstand van zorg uw ICT verbeterd

https://beterhealthcare.nl/

Beter Healthcare specialiseert zich in advisering, implementatie en projectmanagement van (business- en zorg) processen en software voor Healthcare-organisaties. Succesvol opgeleverde projecten en tevreden klanten vinden wij belangrijk. Medewerkers krijgen voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche. Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken.


CAM ICT Solutions BV

https://www.cam.nl/


(tekst volgt)


Furore is ICT-dienstverlener in de zorg en beschikt over een sterk team van ervaren Epic-consultants. Bij een groot aantal Epic-ziekenhuizen, zowel in Nederland als België, heeft Furore een verscheidenheid aan projecten op het vlak van project- en programmamanagement, implementatie, migratie, integratie en techniek gedaan. Wat Furore uniek maakt? Onze jarenlange ervaring (28 jaar) gecombineerd met onze grote domeinkennis!


De zorg digitaliseert. Een mooie ontwikkeling, want dat stelt zorgprofessionals in staat om makkelijker samen te werken, waar ze ook zijn. Om patiënten te bereiken via e-consults. Om via cloudplatforms dossiers digitaal uit te wisselen – met patiënten, binnen het team en met andere instanties. Maar die digitalisering moet wel veilig en betrouwbaar gebeuren. Op basis van goede afspraken en standaarden, afgestemd op wat een ziekenhuis nodig heeft. En met technologie die staat als een huis.

KPN Health helpt ziekenhuizen bij hun digitale transformatie. Wij hebben de technologie waarmee we de bereikbaarheid en samenwerking verbeteren. En we bieden een veilige voedingsbodem voor ziekenhuizen om te onderzoeken wat in de toekomst nog meer mogelijk is. Zo helpen wij de zorg vooruit. Vandaag én morgen.

Ontdek hoe wij de zorg vooruit helpen op kpn.com/health


Nuance Communications (Nuance) is een technologiepionier en marktleider op het gebied van oplossingen voor Conversational AI en Ambient Intelligence. 77 procent van de Amerikaanse ziekenhuizen en 85 procent van de Fortune 100 over de hele wereld vertrouwt op Nuance als full-service partner.  Wij creëren intuïtieve oplossingen die het menselijk vermogen om anderen te helpen versterken.


Tallking Results

https://tallkingresults.com

EPIC-implementaties met oog voor patiënt en medewerker. Strak projectmanagement met draagvlak en betrokkenheid als basis. Benutten van bestaande kennis en vaardigheden van medewerkers en bestaande processen leiden tot een eindresultaat dat overeenkomt met de verwachting. De mens centraal staat en het doel voorop; Mens, Proces, Kennis en Resultaat.


Tasman is een internationaal adviesbureau dat zorginstellingen helpt succesvol te navigeren door hun reis binnen het EPD én daarbuiten. Waar men zich ook bevindt op de reis, wij zijn er met ons uniek team van Healthcare experts uit heel Europa en de Verenigde Staten om te ontzorgen op het vlak van project- en programmamanagement, implementatie en beheer.

Met een gemiddeld aantal van 6 jaar aan Epic-ervaring beschikken onze multi-gecertificeerde consultants over een onderscheidende hoeveelheid expertise, gewaardeerd door zorginstellingen over de gehele wereld.